Kupovina Nekretnine kratak vodič za super kupovinu u 2020

Kupovina Nekretnine
Kupovina Nekretnine

Pre-Search

Važno je znati koliko možete udobno potrošiti i to moći potkrepiti verifikacijom banke ili zajmodavca. Novim Zakonom predlog je da bude učešće od 10%, dok banke za stambene kredite uglavnom zahtevaju učešće od najmanje 20%. Pored toga, kupci takođe moraju da sarađuju sa advokatom za nekretnine kako bi pomogli oko ugovora i zatvaranja procesa kupovine kuće, jer tokom pregovora može biti mnogo pokretnih delova. BEOHOST agenti rade sa najiskusnijim advokatima i zajmodavcima u poslu kako bi osigurali da se naši klijenti osećaju zaštićenima u svojim ulaganjima.

Pretraga

Pored poznavanja specifičnosti stana koji želite (tj. Koliko spavaćih soba, kupatila itd.), Trebalo bi da napravite listu dva ili tri najbolja naselja u kojima želite da živite. Razmislite o svom potencijalnom putovanju na posao, gde vaši prijatelji žive i susedstvo poput restorana, škole, prevoza i prehrambenih prodavnica. Jednom kada pronađete mesto koje želite i date ponudu, znajte da se neće moći pregovarati o svemu. Ali za stvari koje jesu, Beohost agenti će se žestoko boriti da za vas dobiju što je više moguće. Kod starijih stanova razmislite o tome da se raspitate o procenama, nameštajima, zameni prozora, klima uređajima, prostirkama, podovima, zavesama, aparatima, radnim kaminima, mašinama za pranje / sušenje veša itd. Stanovi se obično isporučuju prazni – „pometeni“ – ukoliko se drugačije ne dogovori.

Provera dokumentacija

Tokom prodajne transakcije, advokat iz Beograda koji zastupa prodavca sastaviće ugovor za advokata kupca. Zatim, punomoćnik kupca obavlja ono što se naziva pažnjom – čitanje zapisnika, finansijskih izveštaja zgrada itd. Kupci potpisuju ugovor kada se reši pažnja i prosleđuju ugovor sa depozitom od 10%. Prodavci izvršavaju ugovor. Sve zgrade etažnih zgrada i zadruga (osim zgrada novogradnje) zahtevaju od kupca da popuni zahtev za kupovinu.

Hipoteka i Odobrenje

Ako ste već unapred odobreni, ovaj deo je mnogo lakši! Zahtevi za hipoteku ne mogu se obrađivati bez izvršenog ugovora. Ako se stan finansira, odbor zahteva pismo zaloge od zajmodavca. Ova pusa su uglavnom poslednje stavke kojima se popunjava prijava za paket / stan. Ako odbor pregleda pakete ploča i bude zadovoljan njime, izdaće odobrenje formalnjie poznato kao Pravo Odbijanja. Beohost agenti će vam pomoći da sastavite paket i ako to zahteeva odbor, pripremiće vas za intervju.

Zatvaranje i Useljenje

Nakon odobrenja odbora, agenti za upravljanje obično određuju datum zatvaranja, a advokati kupaca i prodavaca usklađuju se sa odgovarajućim bankama na raspoložive datume i vremena. Nakon zatvaranja, zvanično ste kupili svoj novi dom. Vaša potraga je napokon završena i vreme je za slavlje!

Ukoliko želite da dobijete E-Book ” Kupovina Nekretnine detaljan vodič ” prijavite se na naš newsletter.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Novosti

Katarina Vučetić

Urednik beohost magazina

Ostale objave

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor