U Veroni se prodaje palata u stilu Romea i Julije

0ad2f2188a84a612d8df8bb0f00b74b1ab5af143

Na tržište je na Sotheby’s International izašla impresivna palata u stilu Romea i Julije. Pruža sretnom kupcu priliku da živi u luksuznoj palati sa 10 spavaćih soba i 12 kupatila iz najmanje 16. stoleća. Potrebno je puno unutrašnjih radova na obnovi, jer je ostala netaknuta decenijama. Međutim, činjenica da je niko nije renovirao već dugi niz godina znači da su mnoge freske iz 18. stoleća koje krase zid palate još uvek netaknute.

Zgrada poziva na simpatičnu obnovu, modernizaciju koja poštuje istoriju i karakter imovine od 21.527 kvadratnih metara. Uz freske, postoji iz 17. Stoljeća stepenište i visoki ukrašeni plafoni. Prema popisu, neke sobe čuvaju venecijanski pod terase s početka 18. stoleća.

Palazzo je minut hoda od reke Adige koja teče kroz Veronu i vodi do starog grada, gde su se često izgovarane reči Shakespearea. Vlasnik palate mogao bi evocirati neke od šarmantnijih trenutaka Romea i Julije u svom posedu, jer tu je terasa u stilu Julije s kojeg se mogu proglasiti velike zabave, a i organizovati ivente.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Novosti

Katarina Vučetić

Urednik beohost magazina

Ostale objave

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor