Kako Digitalni Nomadi mogu da pomognu vlasnicima stana za izdavanje? Super Vest za 2020

Digital Nomad

Ukoliko imate problema usred krize koja je izazvana COVID-19 da nadjete svog zakupca, ili da popunite vašu nekretninu koju izdajete na dnevnom nivou možda su upravo Digitalni Nomadi tu da vam pomognu!

Stan na dan u vreme krize

Airbnb najpoznatija svetska platforma za kratkoročno izdavanje je zbog uticaja COVID-19 morala da otpusti čak četvrtinu svoje radne snage, odnosno 1900 zaposlenih! Airbnb je morao da se suoči sa velikim gubitcima, ali da li morate i vi ukoliko ste do sada izdavali stan kratkoročno?

Prva opcija koju su mnogi vlasnici izabrali jeste da nekretninu izdaju na mesečnom nivou, međutim mnogi od njih nisu uspeli dugo da nađu svog pravog zakupca za istu. „Kako da izdam nekretninu na mesečnom nivou ukoliko je ona pravljena namenski za Stan na Dan? Nema sto za pisanje i rad, garsonjera, luksuzno opremljen samo za spavanje.“ Tip pitanja koje Beohost svakodnevno dobija.

Digitalni Nomadi

Kako smo se mi izborili sa krizom i smanjili troškove vlasnika apartmana kojima upravljamo na minimum?

Da li ste upoznati sa Digitalnim Nomadima?

Digitalni  Nomadi su mladi ljudi koji nemaju obavezu da fizički budu prisutni na svom poslu. U sledećim rečima „Digitalni nomad je preduzetnik, radi puno radno vreme sa bilo kog mesta. Ovaj računar je moja kancelarija. Ako bih sada poželeo da radim, mogao bih“ Kako jedan nomad opisuje svoje radno okruženje.

Kakve veze imaju Digitalni Nomadi sa  kratoročnim izdavanjem?

Beograd odnosno Balkan postaje sve interesantiji za Digitalne Nomade, a oni upravo iznajmljuju nekretnine kako bi mogli da rade, i to uglavnom preko platforma baš kao što su Airbnb i Booking ali na duži period. Pružite im mogućnost da tokom 2-3 meseca provedena u Beogradu, rade i uživaju iz vašeg stana koji je do sada služio za dnevno izdavanje. Obezbedite im udobnu stolicu, sto i udoban i komforan prostor. Garantujemo da će te ubrzo pronaći svog Digitalnog Nomada koji će zakupiti vašu nekretninu.

Ukoliko imate problema sa pronalaženjem digitalnih nomada, obratite nam se.

Da li ste znali da je Beohost oficijalni partner jednog od najvećeg sajtova koji pomaže Digitalnim Nomadima ( Nomad Stays ) da nađu svoju nekretninu bilo gde na svetu?

Beohost Official Parnter of Nomad Stays

Do sada smo pomogli velikom broju vlasnika apartmna i stanova da ugoste Digitalne Nomade koji se nalaze na teritoriji Beograda.

A kakve komentare Osnivač „Nomad Stays“ ima o Beohostu možete pročitati na našoj početnoj stranici.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Novosti

Katarina Vučetić

Urednik beohost magazina

Ostale objave

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor