Saveti koji će vam olakšati i ubrzati proces u 2020 I Izdavanje Stanova Beograd

Izdavanje stana

Saveti kako brže izdati stan I Izdavanje stanova Beograd

Potrebno je da uradite sve što je u vašoj moći kako bi nekretnina bila spremna da brzo nađe svog zakupca.

Prvi utisak

Prezentacija stana kreće pre samog ulaska u stan, prezentacija kreće pri ulasku u ulaz zgrade. Zakupac stiče utisak o vašem stanu i kroz samo par koraka pre nego što uopšte uđe u vaš stan.

Potrudite se da je ulaz zgrade čist i uredan kada dolazi potenciajlni zakupac da pogleda nekretninu. Nakon otvaranja vrata potrebno je obično proći kroz hodnik stana. Hodnici umeju da budu monotoni, međutim upravo tu možete pokupiti dobre utiske potencijalnog zakupca. Ukrasite hodnik karakterističnim umetninama koji ipak ne odvlače mnogo pažnje. Ukoliko imate plakar u hodniku odlično rešenje su klizna vrata sa velikim ogledalom, ogledalo čini hodnik znatno svetlijim.

Osvetljenje stana

Izbegavajte situacije u kojima stan prezentujete u večernijim satima, međutim ukoliko je to jedina opcija postarajte se da stan bude osvetljen kako treba. Postarajte se da sve sijalice budu na broju i da budu funkcionalne, zavese možete skolinti sa strane ukoliko svetlost dopire kroz prozore. Potrudite se da prozori budu čisti, kako bi svetlost što bolje prolazila.

Tehnika

Postarajte se da sve što se nalazi u stanu bude u funkciji. Ukoliko imate veš mašinu, mikrotalasnu, mašinu za pranje sudova itd… Gledajte da ne dođete u situaciju „ Doćiće majstor sutra da popravi“ sve tehničke stvari osposobite pre nego što stan prezentujete zakupcu.

Čistoća

Jednostavno, stan čist bez paučine i prašine. Sklonite tepihe sa strane kako se ne bi prljali od dolaska zakupca i razgledanja stana. Stari tepisi mogu da ostave loš utisak na zakupca, tako da je preporučljivo da ih ostavite po strani. Potrudite se da vam stan uvek miriše prijatno, imate razne osveživače vazduha kao i mrišljave štapiće, jako je preporučljivo da ih koristite .

Izdavanje stanova Beograd 2020

Za sva dodatna pitanja ili savete možete nas kontaktirati, naši agenti vam mogu pomoći da vašu nekretninu izdate u kratkom roku zakupcu kakvog želite.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Novosti

Katarina Vučetić

Urednik beohost magazina

Ostale objave

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor