Beohost otvorio vrata svojih Apartmana u Crnoj Gori 2020

N7A7422

Novo tržište, apartman Crna gora

Kriza nastala na tržištu kratkoročnog izdavanja nekretnina, nas je sve naterala da napravimo novi plan za poslovanje.

Pored toga što smo za naše korisnike obezbedili nove sektore usluga Promet Nekretnina i Upravljanje stambenim i poslovnim zgradama, nismo odustali od plana da naše poslovanje na tržištu kratkoročnog izdavanja širimo i da pomažemo klijentima da lakše dođu do većeg prihoda.

Iskoristili smo vreme stagnacije da pripremimo teren za naše prvo delovanje na inostranim tržištima, odlučili smo se da vrata naših apartmana otvorimu prvobitno u Kotoru i Baru, a tokom sledećeg perioda i širom Crne Gore.

Kotor Apartman Crna Gora

Borba sa prelaskom granice, otvaranjem kancelarija i adatacijom poslovnog modela u vreme COVID-19 je bila itekako teška. Ali nismo odustajali i uspeli smo da ostvarimo plan čim su prilike bile povoljne. Za sve Vas koji su želeli da nas vide i pisali nam kada otvaramo kancelariju moramo vam saopštiti ovim putem da nismo bili u prilici da otvorimo našu kancelariju tokom ovog perioda.

Naše poslovanje će se vršiti online, tako da i sve sastanke koje smo planirali uživo pomeramo na online platforme.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Novosti

Katarina Vučetić

Urednik beohost magazina

Ostale objave

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor