PREMIUM OGLASI

Fruška Gora, Super Kuća i zemljište 16 ari

35.000,00 €

Opis nekretnine

Prodajem parcelu od 16 ari, sa vikendicom, vinogradom i voćnjakom. Kuća se sastoji iz podruma, prizemlja (40km2) i potkrovlja. Takodje pomoćni objekat od (12km2). Vikendica je legalizovana kao i pomoćni objekat. Ima uvedenu struju i vodu, kao i sopstveni bunar. Prava investicija za beg iz grada, odmor sa porodicom i prijateljima. Poseduje sve potrebne stvari za život u prelepoj prirodi. Udaljena je od Beograda 40km, od Novog Sada 20km i Indjie 5km.

Stupi u kontakt sa agentom

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate agenta Beohost nekretnina.

Ostale informacije

WhatsAPP chat direktno

Korisnički servis je dostupan radnim danima od 9 do 19h i subotom od 10 do 15h. Ukoliko je Vaš zahtev primljen izvan ovog intervala, odgovor ćete dobiti sledećeg radnog dana.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodatni detalji

Lokacija

Želite da pobegnete od svakodnevice makar na vikend? Dosta vam je gradske gužve i malo biste da odmorite? E pa onda pravac Fruška Gora! Nedaleko od Novog Sada nalazi se naveća planina Vojvodine. Od 1960. godine Fruška Gora je proglašena nacionalnim parkom Srbije. Prema nekim podacima stara je preko 90 miliona godina, a dužine je 80 kilometara. Geografi kažu da naziv ove planine zapravo znači Planina Franaka, jer potiče još iz doba kada su stara nemačka plemena naseljavala ovaj kraj. Ako želite da istražujete prirodu i da uživate u svežem planinskom vazduhu, onda ste napravili pravi potez. Na Fruškoj Gori postoji mnogo planinarskih staza, a najveća staza se koristi za održavanje Fruškogorskog maratona. Ona prolazi kroz većinu sela u ovom kraju, a pored nje se nalaze i sve planinske vikendice. Duž staze su putokazi, tako da ne možete da zalutate.

otvorena vrata