fbpx

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

PREGLEDAJ LISTINGE

Posredovanje u prometu nepokretnosti

Agencija „Beohost“ svojim specifičnim imidžom i organizacijom zasigurno predstavlja jednu od vodećih kompanija za posredovanje u prometu nekretnina u zemlji.

Pretežna delatnost je posredovanje u kupovini i prodaji nepokretnosti:

PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Procena nepokretnosti

Agencija „Beohost“ pored svoje osnovne delatnosti, posredovanja u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti vrši i procenu nepokretnosti.

Procena tržišne vrednosti nepokretnosti podrazumeva pregled nepokretnosti na terenu, uvid u dokumentaciju o vlasništvu, fotografisanje nepokretnosti koja je predmet procene i izradu Izveštaja o proceni nepokretnosti.

U cilju objektivnog utvrđivanja vrednosti uzima se u obzir lokacija predmetne nepokretnosti, zatim i samo stanje u kome se predmetna nepokretnost nalazi – odnosno kategorija kvaliteta, potencijal, godina gradnje, stepen amortizacije kao i stanje na tržištu nekretnina – odnos ponude i potražnje.

Za procenu tržišne vrednosti nepokretnosti koristi se komparativna metoda procene.

Pružanje advokatskih usluga

Agencija „Beohost“ svojim klijentima obezbeđuje punu pravnu sigurnost angažovanjem advokatskog tima, radi pregleda dokumentacije, davanja pravnih saveta u cilju kompletiranja dokumentacije o vlasništvu, izrade Predugovora, Ugovora o kupoprodaji i drugih neophodnih dokumenata za pravni završetak posla kupoprodaje ali i postupka nakon realizacije kupoprodaje (prijava poreza, poresko oslobođenje, refundacija pdv, uknjižba nepokretnosti itd.)

Takođe, Agencija „Beohost“ organizuje overu Predugovora, Ugovora, transfer novca preko poslovnih banaka. Takođe u saradnji sa vodećim bankama koje se bave stambenim kreditiranjem građana pruža pomoć oko izbora najpovoljnijih uslova i modela stambenih kredita i obezbeđuje potpunu diskreciju na način za ovu vrstu posla, vodeći računa o maksimalnoj zaštiti klijenata.