PREMIUM OGLASI

Fruška Gora, Super Kuća i zemljište 16 ari

35.000,00 €

Opis nekretnine

Prodajem parcelu od 16 ari, sa vikendicom, vinogradom i voćnjakom. Kuća se sastoji iz podruma, prizemlja (40km2) i potkrovlja. Takodje pomoćni objekat od (12km2). Vikendica je legalizovana kao i pomoćni objekat. Ima uvedenu struju i vodu, kao i sopstveni bunar. Prava investicija za beg iz grada, odmor sa porodicom i prijateljima. Poseduje sve potrebne stvari za život u prelepoj prirodi. Udaljena je od Beograda 40km, od Novog Sada 20km i Indjie 5km.

Ostale informacije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodatni detalji

Lokacija

Želite da pobegnete od svakodnevice makar na vikend? Dosta vam je gradske gužve i malo biste da odmorite? E pa onda pravac Fruška Gora! Nedaleko od Novog Sada nalazi se naveća planina Vojvodine. Od 1960. godine Fruška Gora je proglašena nacionalnim parkom Srbije. Prema nekim podacima stara je preko 90 miliona godina, a dužine je 80 kilometara. Geografi kažu da naziv ove planine zapravo znači Planina Franaka, jer potiče još iz doba kada su stara nemačka plemena naseljavala ovaj kraj. Ako želite da istražujete prirodu i da uživate u svežem planinskom vazduhu, onda ste napravili pravi potez. Na Fruškoj Gori postoji mnogo planinarskih staza, a najveća staza se koristi za održavanje Fruškogorskog maratona. Ona prolazi kroz većinu sela u ovom kraju, a pored nje se nalaze i sve planinske vikendice. Duž staze su putokazi, tako da ne možete da zalutate.

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor