PREMIUM OGLASI

LUX Stan u samom srcu Beograda, Super ponuda 2020

350,00 €

Opis nekretnine

Stan se nalazi na trećem spratu istorijske zgrade i možete mu pristupiti vintage liftom ili stepenicama. Spavaća soba ima udoban krevet (1,60m k 1,80m), a sami sebi možete pripremiti obrok ili piće u potpuno opremljenoj kuhinji koja sadrži veliki frižider, rernu, mašinu za suđe i čajnik. Kupatilo je potpuno novo i nudi tuš kabinu po meri. Posteljina, peškiri i neophodne toaletne potrepštine su obezbeđeni. Centralno grejanje osigurava da stan bude topao i prijatan. Na raspolaganju vam je Smart TV sa ravnim ekranom (sa preko 160 međunarodnih i lokalnih HD kanala, uključujući 3 HBO HD kanala), besplatna Vi-Fi veza i klima uređaj.

Ostale informacije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Dodatni detalji

Lokacija

Odlićna lokacija sve što vam je potrebno nalazi vam se na samo par koraka.

SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

NAŠ TIM JE PRERASTAO IZ STARTUP-A U STABILNOG PARTNERA SA VELIKIM ISKUSTVOM NA TRŽIŠTU NEKRETNINA. BILO DA JE U PITANJU PRODAJA, IZANAJMLJIVANJE ILI SARADNJA SA NAMA POVODOM POMOĆI PRI DNEVNOM IZDAVANJU, BEOHOST VAM NUDI REŠENJA ZA SVE PROBLEME NA OVOM TRŽIŠTU.

Sekcije

novosti

© 2019 -2020 BeoHost® je registrovani zastitni znak BeoHost d.o.o u Republici Srbiji, Evropskoj uniji i raznim ostalim juristikcijama.Sva prava zadrzana.

Designed by Adam Ignjatovic and Elementor