Pomažemo vam u odabiru, upravljanju i optimizaciji platformi koje vaše ljude čine efikasnim.

Platforme koje upravljaju stvarima poput projekata, poslova, sigurnosti, e-pošte, upravljanja dokumentima i sigurnosti su važnije za vaše rastuće poslovanje svake godine. Izbor i upravljanje ‘pravim’ platformama postao je prioritet vašeg poslovanja

KAKO POČINJE

Započećete sa besplatnim konsultacijama da biste nam pomogli da shvatimo vaše poslovne potrebe, izazove i buduće težnje

NAŠe ZNANJA

Koristićemo svoje stručno znanje o softveru da bismo pronašli platforme i aplikacije koje će pružiti najveću korist vašem poslovanju

iNSTALACIJa

Pomoći ćemo vam da instalirate i primenite izabrani softver i obučićemo vaše osoblje kako da ga koristi

uvek uz vas

Daćemo vam savete, alate i knov-hov za upravljanje i optimizaciju tih platformi tokom vremena

digitalizacija građevinskog sektora

Kompanije u zrelim industrijama, kao što je gradjevinska, oprezno su usvojile neke novije tehnologije koje mogu automatizovati i optimizovati poslovne procese.

Nakon rada sa mnogim neverovatnim preduzećima koja posluju u gradjevinskoj industriji i implementiraju naš softver za upravljanje projektima, shvatili smo da je njima upravno potrebno pravo rešenje. Previše izbora nije bilo problem samo u upravljanju projektima, već na svim platformama i u celom vašem poslu.

Beohost želi da vam pomognu da poboljšate efikasnost i produktivnost u čitavom lancu snabdevanja, pomažući vam da mudro odabirete, obavljajući posao efikasno i ostavljajući vam softver i veštine potrebne za uspeh, i smanjenje papira u procesu.

 

1
Rezervacija

Društvene Mreže

Najbolji način da prezentujete vašu nepokretnosti, apartman ili zgradu jeste upravo preko društvenih mreža. Tu vam mi pomažemo da zablistate.

1
Prodatih Stanova

Uvek tu za vas

Agencija „Beohost“ svojim specifičnim imidžom i organizacijom zasigurno predstavlja jednu od vodećih kompanija za posredovanje u prometu nekretnina u zemlji.

1
Objekata

Advokatske usluge

Agencija „Beohost“ svojim klijentima obezbeđuje punu pravnu sigurnost angažovanjem advokatskog tima, radi pregleda dokumentacije

Procena nepokretnosti

Agencija „Beohost“ pored svoje osnovne delatnosti, posredovanja u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti vrši i procenu nepokretnosti.

Online menadžment nekretnina

Nudimo Vam celokupnu infrastrukturu koja je potrebna kako bi uspeli da vodite evidenciju o nekretninama na internetu

Izveštaji i analiza

Bilo da se radi o prodaji ili kupovini nekretnina ili dnevnom izdavanju naš tim je usavršio sistem koji prati dešavanja i podatke koji se beleže šaljemo vama na uvid.

Beohost Softverske usluge u građevini

Korisnička podrška za korisnike platforme: sarađujemo sa širokim spektrom pružaoca usluga u okviru industrije. Obezbeđujemo prioritetnu podršku korisnicima su na raspolaganju zlatni i srebrni paketi koji im omogućuju promptni kontakt za rešavanje hitnih problema.

Asistiramo kod integracija i optimizacija paketa: obzirom da je moguće razdvajanje implementacija u okviru platformi i sprovođenje pojedinačno izmena premijum usluga.

Veliki broj modula i paketa koji mogu da se optimizuju. Možemo da počnemo sa pregledom i idenfikacijom najboljih usluga koje odgovaraju potrebama vašeg poslovanja.

ŠTA RADIMO

01

Dokumenta zaposlenih iz Ljudskih resursa (Workbench + Upvise + Platform Safety)

02

Upravljanja projektima (Project management from Upvise). Evidencija radnog vremena. Individualna produktivnost. Izveštaji o projektu, o radnoj snazi / zaposlenima

03

Upravljanje opremom (Workshop Add On) Izrada sopstvenih formulara (Upvise) Dnevna dokumentacija (Upvise + Sans Paper)

04

Backup podataka (Services Agreement Gold/Silver) Smeštaj na “Cloud”-u (Sve plataforme Platformers-a su “cloud”)