Ukoliko stanari nisu zadovoljni našim radom u prvih 3 meseca, vraćamo novac - bez ikakvih pitanja!

Karijera

Beohost vrednuje pojedinca i najviše ulaže u lični razvoj.

Ukoliko se pridružiš, imaćeš priliku da radiš na projektima od značaja koji će unaprediti tvoje veštine uz potpunu podršku svih članova našeg tima.

Sektorz za Upravljanje stambenim zgradama
Sektor za Održavanje stambenih zgrada
Sektor za prodaju i marketing
Sektor komunikacija
Sektor za finansije

Otvorene pozicije

Gradi svoju karijeru u timu koji se brzo razvija i radi na inovativnom proizvodu.

Administrativni asistent

Mogućnost napredovanja
Ugovor na neograničeno

Tražimo osobu koja bi se priključila našoj firmi i pomogla sektoru finansija pri administrativnim poslovima, kao što su : Izdavanje računa stanarima, Izdavanje faktura, rukovođenje softverskim alatima, unošenje izvoda i ostale admistrativne aktivnosti oko samih dokumenata.

Milentija Popovića 5v
Puno radno vreme

Domar na terenu

Mogućnost napredovanja
Ugovor na neodređeno

Naše preduzeće je u potrazi za kolegom koji bi pomogao našim profesionalnim upravnicima kao i sektoru za tekuće održavanje stambenih objekta. Potrebna je vozačka dozvola kao i sopstveno vozilo.

Milentija Popovića 5v
Puno radno vreme

Rukovodilac sektora za održavanje higijene

Mogućnost napredovanja
Ugovor na neodređeno

tražimo iskusnog Rukovodioca tima za čišćenje. Ova važna uloga podrazumeva vođenje, motivisanje i nadzor tima zaduženog za održavanje visokih standarda čistoće i higijene naših objekata. Kandidat treba da ima sposobnost efikasnog planiranja, organizovanja i delegiranja zadataka, uz istovremeno održavanje visokog nivoa profesionalizma i kvaliteta rada. Idealan kandidat bi trebao da ima najmanje tri godine iskustva u vođenju timova, poželjno u sektoru čišćenja ili usluga, izvanredne veštine liderstva, organizacione sposobnosti i sposobnost za rad u dinamičnom okruženju. Očekujemo od kandidata da uspešno upravlja resursima, komunicira sa klijentima i timom, i rešava probleme na efikasan način, garantujući zadovoljstvo naših klijenata i održavanje najviših standarda.

Milentija Popovića 5v
Puno radno vreme

Saradnik za održavanje higijene

Mogućnost napredovanja
Ugovor na neodređeno

Beohost stambeni sistem, vodeća firma u upravljanju, čišćenju i održavanju zgrada, traži posvećenu i pouzdanu radnicu za čišćenje koja će se pridružiti našem dinamičnom timu. Ova uloga je ključna za održavanje visokog standarda čistoće i higijene naših objekata koji upravljamo i održavamo. Ako ste energični, marljivi i tražite stabilnu poziciju u podržavajućem okruženju, voleli bismo da čujemo od vas! Ključne Odgovornosti: Održavanje čistoće i urednosti unutrašnjih prostorija, zajedničkih prostora i spoljnih površina zgrada Korišćenje i održavanje opreme za čišćenje prema standardima firme Poštovanje protokola bezbednosti i higijene Prijavljivanje bilo kakvih problema ili kvarova menadžmentu Fleksibilnost u radu prema rasporedu čišćenja Šta Nudimo: Stabilno zaposlenje u rastućoj firmi Konkurentnu platu i beneficije Prijatno radno okruženje i podršku tima Mogućnost za profesionalni razvoj i napredovanje Zahtevi: Prethodno iskustvo u čišćenju je poželjno, ali nije obavezno Pouzdanost i posvećenost visokom standardu čistoće Sposobnost samostalnog rada i rada u timu Fleksibilnost u radnim satima Dobra fizička kondicija Kako se Prijaviti: Zainteresovani kandidati treba da pošalju svoj CV i motivaciono pismo na office@beohost.rs sa naslovom "Prijava za poziciju Radnice za Čišćenje". Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Milentija Popovića 5v
Puno radno vreme

Profesionalni upravnik zgrade

Mogućnost napredovanja
Ugovor

Profesionalni upravnik stambenih jedinica treba da bude u svakodnevnoj komunikaciji sa stanarima i da brine o zgradama koje vodi. Treba redovno i detaljno da obilazi zgrade, da odgovara na pozive stanara i da u kratkom roku odgovara na pitanja stanara i brzo i efikasno rešava njihove probleme kako bi se pokazala briga o stanarima. Potrebno je da konstantno kontroliše i usmerava firme koje se bave održavanjem i utiče na njihov rad kako bi se smanjio broj propusta.

Beograd, Milentija Popovića 5v
Puno radno vreme

Želiš da postaneš deo Beohost tima?

Pošalji biografiju na: karijera@beohost.rs

Kontaktiraćemo te ukoliko se otvori pozicija idealna za tvoje kvalifikacije.

Radi u prijatnom okruženju

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće i iz kancelarije

Privatno zdravstveno osiguranje

Najbrže rastuća firma u sektoru poslovanja

Mentorstvo i detaljni plan razvoja

Mogućnost napredovanja

Pridruži nam se u misiji ka boljem stanovanju

Zgradu po zgradu, ulaz po ulaz, trudimo se da vratimo Beogradu stari sjaj!

Najvažnije nam je da su komšije zadovoljne i da istorijat naših zgrada ostane na nivou. Pružamo stanarima, bezbrižno stanovanje.