Ukoliko stanari nisu zadovoljni našim radom u prvih 3 meseca, vraćamo novac - bez ikakvih pitanja!

Registar profesionalnih upravnika

Pogledajte jedinstvenu evidenciju registra profesionalnih upravnika.

Registar profesionalnih upravnika je javna evidencija koju vodi Privredna komora Srbije, a koja sadrži lične podatke o profesionalnim upravnicima kao i podatke o ugovorima koje je sklopila stambena zajednica sa organizatorom profesionalnog upravlјanja.

Obaveštenje

Ukoliko primetite da se na određenoj internet stranici Jedinstvene evidencije pojavljuju upozorenja vezana za bezbednost, prilikom upotrebe različitih internet pretraživača, to je zbog prisustva sigurnosnih sertifikata. Ovi sertifikati su tu kako bi obezbedili zaštićen pristup ovoj stranici.

Molimo Vas da pažljivo razmotrite sledeće smernice koje omogućavaju pravilnu konfiguraciju sigurnosnih sertifikata. Ovaj postupak je potrebno izvesti samo jednom, nakon čega ćete bez ikakvih problema moći da pristupate internet stranici Jedinstvene evidencije.

Preuzmi uputstvo za pristup internet stranici jedinstvene evidencije registra stambenih zajednica.

Važni dokumenti i šabloni

Pripremili smo Vam dokumente, šablone i primere koji će Vam olakšati dokumentaciju.

Izlistali smo najtraženije primere ugovora i šablona koji se najčešće koriste, ukoliko ne možete da pronađete određeni dokument ili taj dokument nije prikazan na sajtu, molimo Vas da nam se obratite a mi ćemo Vam rado pomoći.

Ugovor o profesionalnom upravljanju (primer)

Preuzmite

Ugovor o čišćenju (primer)

Preuzmite

Šablon zapisnika (primer)

Preuzmite

Registar stambenih zajednica

Pogledajte jedinstvenu evidenciju Registra stambenih zajednica

Registar stambenih zajednica predstavlja digitalnu javnu bazu informacija i dokumenata, gde su zabeleženi relevantni podaci o različitim stambenim zajednicama.